Flyttevask

Planlegger du å flytte? Vi tilbyr flyttevask til deg som bor i Malvik, Trondheim og omegn

Når man skal flytte ut av en bolig er det ofte flyttevasken man gruer seg til. Det er tidkrevende og det er ikke bare du selv som skal være fornøyd. Den nye overtakeren må være fornøyd, og i tilfeller hvor man leier en bolig må også utleieren være fornøyd. Dette kan føre til konflikter hvis det ikke blir gjort riktig.

Vi leverer flyttevask med fornøydhetsgaranti

Når du leier inn Harumi Renhold til å ta seg av flyttevasken kan du være sikker på at jobben blir utført til høyeste kvalitet. Vi er et sertifisert renholdsbyrå som følger alle lover og forskrifter. Vi inkluderer fornøydhetsgaranti i alle våre avtaler om flyttevask, som betyr at hvis du ikke er fornøyd, så kommer vil tilbake og retter opp i manglene uten at det koster deg en krone.

Er flyttevask nødvendig?

Ja! I Norge er vi lovpålagte til å gjøre en grundig rengjøring av boligen før en ny person tar over. Det betyr at man er nødt til å vaske absolutt alt leilighet, til og med områder som det er vanskelig å komme frem til. Hvis man utelater flyttevasken kan en ny kjøper velge å holde pengene tilbake, og i leieboliger kan utleieren velge å holde tilbake depositumet.

Hva er inkludert i en flyttevask?

  • Full rengjøring av gulv
  • Full rengjøring av vegger og tak med tørrmopp
  • Full rengjøring av alle overflater
  • Full rengjøring av skuffer og skap både utvendig og innvendig
  • Full rengjøring av baderom, inkludert dusj, badekar, fliser, kraner og sluk
  • Innvendig vask av vinduer
  • Vasking eller tørker støv av lister, stikkontakter, lysbrytere m.m.
  • Vask av alle hvitevarer

Noen av våre kunder har også behov for mindre typiske vaskejobber. Dette kan være vasking av balkong, utvendig vask av vinduer, vask av ildsteder, boder og garasje for å nevne noen. Dette kan vi selvfølgelig også hjelpe dere med, men ved større oppdrag vil også kostnaden bli større.

La oss fokusere på rengjøringen

Enten du er privat person eller en bedrift så gjør vi jobben for deg!

Hva koster flyttevask?​

Prisen varierer fra oppdrag til oppdrag. Som regel tar vi utgangspunkt i kvadratmeteren på boligen din.

Velg et sertifisert renholdsbyrå

Et sertifisert renholdsbyrå betyr at vi er godkjent av Arbeidstilsynet. I en flyttevask er det som regel flere personer involvert og det kan føre til konflikter. I Norge er det forbudt å kjøpe vasketjenester fra et renholdsbyrå som ikke er godkjent av Arbeidstilsynet. Derfor er det mye tryggere å jobbe med et seriøst byrå som leverer flyttevasken i henhold til lovverk og krav.

Helse, miljø og sikkerhet

Vi følger Helse,- Miljø- og Sikkerhetsforskriften og vi bruker kun organiske vaskemidler når vi jobber. Du kan derfor være sikker på at det ikke ligger noen skadelige kjemikalier igjen etter at vi er ferdig å vaske.