Barnehagerenhold

Vi utfører faste renholdsoppdrag i barnehager i Malvik, Trondheim og omegn

Barn er mer sårbare for å bli påvirket av forurensning, støv og skitt, da de er nærmere bakken enn voksne og har en tendens til å ta på alt av objekter rundt seg. Forskning viser at barn som er utsatt for mye støv kan oppleve en negativ effekt på helsen. Derfor tar vi barnehagerenhold svært seriøs og sørger for at oppdraget utføres av høyeste kvalitet hver gang vi vasker.

Vi tilbyr egne avtaler for barnehager

I 2020 ble det utarbeidet en tilstandsrapport som viste at 2 av 10 barnehager hadde feil eller alvorlige mangler i renholdsrutinen sin. Vi er klar over at de fleste som driver en barnehage ikke gjør dette grunnet forsømmelse, men heller at det går på økonomi og budsjetter.

I bakgrunn av dette ønsker vi å gjøre vår del for barna, og tilbyr derfor en fast og gunstig avtale for barnehager som ønsker et sertifisert renholdsbyrå til å utføre jevnlig vask av barnehagen.

La oss fokusere på rengjøringen

Enten du er privat person eller en bedrift så gjør vi jobben for deg!

Hvor ofte burde en barnehage vaskes?

Vi anbefaler alle våre kunder å velge daglig eller ukentlig renhold av garderober, skap, skrivepulter, bord, i tillegg til fjerning av støv og rydding av søppel innendørs og utendørs. Andre ting som rengjøring av ventilasjonsanlegg, tekniske anlegg og spyling av asfalt holder at man gjør én gang i måneden. Tekstiler burde vaskes eller byttes ut hvert halvår. I tillegg burde det utføres en full rengjøring av hele eiendommen én gang i året.

Hva som passer for dere blir vi enig om på befaring. Vi blir enig om hyppighet og hva som skal vaskes ved avtaleinngåelse.

Hva med barn som er ekstra utsatte?

Hvis dere har barn i barnehagen som er ekstra utsatt og har underliggende helseproblemer som man må ta hensyn til, lager vi selvfølgelig en egen avtale på dette. Kontakt oss hvis dere har noen spørsmål.

Fornøydhetsgaranti

Vi er opptatt av å levere høy kvalitet i vårt arbeid og tar derfor alle klager svært alvorlig. Hvis du er misfornøyd kommer vi selvfølgelig tilbake og gjør jobben på nytt uten at det koster deg en krone ekstra. Vi inkluderer fornøydhetsgaranti i alle våre oppdrag.

Helse, miljø og sikkerhet

Vi følger Helse,- Miljø- og Sikkerhetsforskriften og vi bruker kun organiske vaskemidler når vi jobber. Du kan derfor være sikker på at det ikke ligger noen skadelige kjemikalier igjen etter at vi er ferdig å vaske.