Vindusvask

Vi leverer vindusvask for næringsbygg og borettslag i Malvik, Trondheim og omegn

I Trøndelag er værforholdene varierte og til tider ekstreme. Vindusvask bidrar til å stenge ute kulden om vinteren og holde varmen ute om sommeren. Det er også godt dokumentert at vindusvask fører til en økning i trivsel, energinivå og produktivitet hos ansatte, beboere og besøkende. I næringsbygg vil det også bidra til å redusere sykefravær.

Vask vinduene oftere og spar penger

Vinduer blir skadet over tid. Når det går lang tid mellom hver gang man vasker rekker sollys, forurensning, støv og smuss å erodere det ytre laget på vinduet. Dette resulterer til slutt i at man må erstatte vinduene og det kan være en høy kostnad, spesielt på større bygninger. Ved å vaske vinduene oftere vil levetiden til vinduene forlenges og man vil spare penger over denne perioden.

Hva er inkludert i en vindusvask?

Vi tar oss av både innvendig og utvendig vask av vinduene. Vi sørger for at vi bruker riktig temperatur og vaskemiddel når vi vasker, slik at vi bidrar til lengre levetid for vinduene og et bedre inneklima for ansatte og beboere.

La oss fokusere på rengjøringen

Enten du er privat person eller en bedrift så gjør vi jobben for deg!

Hva koster vindusvask?

Pris varierer fra kunde til kunde. Det er ofte tre ting som avgjør prisen;

  1. Hvor ofte skal det vaskes?
  2. Hvor mange vinduer skal vaskes?
  3. Hvor mange etasjer er det?

Fornøydhetsgaranti

Vi er opptatt av å levere høy kvalitet i vårt arbeid og tar derfor alle klager svært alvorlig. Hvis du er misfornøyd kommer vi selvfølgelig tilbake og gjør jobben på nytt uten at det koster deg en krone ekstra. Vi inkluderer fornøydhetsgaranti i alle våre oppdrag.

Helse, miljø og sikkerhet

Vi følger Helse,- Miljø- og Sikkerhetsforskriften og vi bruker kun organiske vaskemidler når vi jobber. Du kan derfor være sikker på at det ikke ligger noen skadelige kjemikalier igjen etter at vi er ferdig å vaske.