Byggvask

Er du en entreprenør som ser etter en samarbeidspartner på byggvask?

Da er det viktig å ta inneklima på alvor. Forskning viser at byggeplasser som er rene og ryddige fører til færre feil, større arbeidsglede, økt effektivitet, mindre leting etter verktøy og lavere sykefravær.

Vi samarbeider med flere entreprenører og er alltid klar for nye oppdrag. Vi sørger for at de ansatte har det bra og bidrar til at sluttleveransen følger alt av lover og forskrifter.

Hvorfor velge byggvask?

I løpet av en byggeprosess er det mange arbeidere som går inn og ut av boligen – utstyr, støv, fibre, sagmugg og avfall samler seg opp over tid, og det kan resultere i helseplager. Både for arbeiderne og sluttbrukeren. Vi i Harumi Renhold har lang erfaring med byggvask og vi sørger for at ansatte har det bra mens de holder på, og at sluttbrukeren tar over en bolig som er steril og ren.

Avsluttende byggvask for forbrukere

I Norge er man lovpålagt til å utføre en avsluttende byggvask før forbrukeren tar over boligen. Vi sørger for at sluttvasken blir levert til høyeste kvalitet.

Vi bistår med følgende:

 • Rengjøring av gulv
 • Rengjøring av vegger og tak
 • Rengjøring av inngangsparti og dører
 • Rengjøring av innvendig og utvendig innredninger
 • Rengjøring av overflater
 • Rengjøring av installasjoner, rammeverk og karmer
 • Rengjøring av vinduer
 • Finvask

Hva koster byggvask?

Pris varierer fra oppdrag til oppdrag. Det er ofte tre ting som avgjør prisen;

 1. Hvor ofte skal det vaskes?
 2. Hvor stor er bygningen som skal vaskes?
 3. Hva slags oppgaver ønsker dere at vi håndterer?

La oss fokusere på rengjøringen

Enten du er privat person eller en bedrift så gjør vi jobben for deg!

Velg et sertifisert renholdsbyrå

Et sertifisert renholdsbyrå betyr at vi er godkjent av arbeidstilsynet. I en byggeprosess kan det av og til oppstå konflikter mellom entreprenør og forbruker – dette kommer ofte som et resultat av at lovpålagte krav ikke blir fulgt. Når du skal velge et renholdsbyrå for byggvask er det mye tryggere å velge et byrå som er sertifisert.

Fornøydhetsgaranti

Vi er opptatt av å levere høy kvalitet i vårt arbeid og tar derfor alle klager svært alvorlig. Hvis du er misfornøyd kommer vi selvfølgelig tilbake og gjør jobben på nytt uten at det koster deg en krone ekstra. Vi inkluderer fornøydhetsgaranti i alle våre oppdrag.

Helse, miljø og sikkerhet

Vi følger Helse,- Miljø- og Sikkerhetsforskriften og vi bruker kun organiske vaskemidler når vi jobber. Du kan derfor være sikker på at det ikke ligger noen skadelige kjemikalier igjen etter at vi er ferdig å vaske.