Office Cleaning

Kontor renhold

Vi er et renholdsbyrå som holder til på Malvik i Trøndelag og vi påtar oss daglig renhold i Malvik og Trondheim, men vi kan også dekke større deler av Trøndelag.

Daglig renhold går under mange navn, men omhandler først og fremst regelmessig renhold av kontorlokaler. Hvor hyppig man vasker et kontor varierer fra bedrift til bedrift – enkelte av våre kunder ønsker at vi vasker hver dag, mens andre ønsker en annen frekvens. Vi skreddersyr og tilpasser hvert oppdrag til bedriftens ønsker og behov.

Hvis du er interessert i å bestille daglig renhold kommer vi gjerne ut på en befaring hvor vi undersøker lokalene og kommer frem til en løsning. Befaringen er gratis og vi presenterer et tilbud kort tid etter besøket.

Hvorfor er daglig renhold viktig?

All forskning viser til at ved å ha et godt inneklima og rent kontor, vil det øke trivselen og føre til mindre fravær blant de ansatte. Hvis et kontor har mye støv og skitt kan dette føre til både fysiske og psykiske problemer for enkelte. Daglig renhold er derfor en investering i de ansattes velvære.

La oss fokusere på rengjøringen

Enten du er privat person eller en bedrift så gjør vi jobben for deg!

Hva er inkludert i daglig renhold?

Daglig renhold består blant annet av:

  • Rengjøring av gulv
  • Rengjøring av inventar
  • Rengjøring av overflater
  • Tømming av søppel

Hva koster daglig renhold?

Pris varierer fra kunde til kunde. Det er ofte tre ting som avgjør prisen;

  1. Hvor ofte skal det vaskes?
  2. Hvor stort er området som skal vaskes?
  3. Hva slags oppgaver ønsker dere at vi håndterer?

Fornøydhetsgaranti

Vi er opptatt av å levere høy kvalitet i vårt arbeid og tar derfor alle klager svært alvorlig. Hvis du er misfornøyd kommer vi selvfølgelig tilbake og gjør jobben på nytt uten at det koster deg en krone ekstra. Vi inkluderer fornøydhetsgaranti i alle våre oppdrag.

Helse, miljø og sikkerhet

Vi følger Helse,- Miljø- og Sikkerhetsforskriften og vi bruker kun organiske vaskemidler når vi jobber. Du kan derfor være sikker på at det ikke ligger noen skadelige kjemikalier igjen etter at vi er ferdig å vaske.