Boning av gulv

Vi utfører oppskuring og boning av gulv i Malvik, Trondheim og omegn

I en bygning er det som regel gulv som får hardest belastning – dette fører til slitasje over tid og derfor er oppskuring, boning, vasking og vedlikehold noe av det viktigste man gjør.

Utskiftning av gulv er dyrt

Gulv tåler generelt veldig mye belastning ettersom de vanligvis blir produsert i gummi, vinyl eller linoleum. Dette er materialer som er vanskelig å bryte ned. Til tross for dette skal man ikke overvurdere hvor mye det tåler, og over tid vil gulvet bli ødelagt – det kan bli kostbart.

Det er som regel to ting som ødelegger en gulv – mangel på vedlikehold og feil behandling av gulv. Ved mangel på vedlikehold vil gulvet ødelegges av slitasje, og ved feil type behandling vil det naturlige materialet bli ødelagt og gulvet blir misfarget over tid.

Vi har lang erfaring med boning og oppskuring, og vi bruker kun organiske vaskemidler som bidrar til en sunt og rent gulv.

Vi leverer følgende type vedlikehold av gulv:

  • Oppskuring
  • Polering
  • Boning
  • Rensing
  • Diamantbehandling av stein

Hvordan foregår boning av gulv?

Det er to steg når man utfører boning av gulv:

  1. Det første man gjør er å fjerne den beskyttende voksen og deretter behandler vi underlaget.
  2. Etter dette legger vi en ny beskyttende voks.

Det blir brukt flere typer utstyr og denne prosessen burde utføres flere ganger for best mulig resultat. Vi anbefaler minimum 2 til 4 ganger.

La oss fokusere på rengjøringen

Enten du er privat person eller en bedrift så gjør vi jobben for deg!

Hva koster boning av gulv?

Pris varierer fra kunde til kunde. Det er ofte tre ting som avgjør prisen;

  1. Hvor stor er skaden i gulvet fra før av?
  2. Hvor stort er gulvet?
  3. Hvor mange lag med voks og polish som må påføres

Fornøydhetsgaranti

Vi er opptatt av å levere høy kvalitet i vårt arbeid og tar derfor alle klager svært alvorlig. Hvis du er misfornøyd kommer vi selvfølgelig tilbake og gjør jobben på nytt uten at det koster deg en krone ekstra. Vi inkluderer fornøydhetsgaranti i alle våre oppdrag.

Helse, miljø og sikkerhet

Vi følger Helse,- Miljø- og Sikkerhetsforskriften og vi bruker kun organiske vaskemidler når vi jobber. Du kan derfor være sikker på at det ikke ligger noen skadelige kjemikalier igjen etter at vi er ferdig å vaske.