Trappevask for næring og borettslag

Vi utfører trappevask i Malvik, Trondheim og omegn for næringsbygg og borettslag

Næringsbygg og borettslag er steder med mye trafikk hver dag går det flere mennesker opp og ned trappene og tar med seg skitt og smuss som samler seg opp. I tillegg tar de fleste på gelenderet når de går i trapper og det skaper et område med mange forskjellige
bakterier. Dette bidrar til et dårlig inneklima for ansatte, beboere og besøkende.

Det er også en kjent sak at ved et dårlig inneklima eller en dårlig utført vaskejobb, så kan det føre til konflikter og misnøye.

Vi har lang erfaring i renholdsbransjen og tar stolthet i arbeidet vårt. Når du ansetter oss for å gjøre trappevask kan du føle deg trygg på at det blir utført av høyeste kvalitet og at vi bruker renholdsmidler som ikke skader noen.

Hva er inkludert i en trappevask?

Trappevask inkluderer ikke bare vask av trapper – under finner du en oversikt over de vanligste oppgavene tilknyttet trappevask:

– Vasking av trapper
– Vasking av vegger
– Vasking av tak (om mulig)
– Vasking av lister
– Vasking av inngangsparti
– Vasking av gelender
– Vasking av postkasser
– Vasking av matter
– Fjerning av søppel

Hva koster trappevask?

Pris varierer fra kunde til kunde. Det er ofte tre ting som avgjør prisen;

1. Hvor ofte skal det vaskes?
2. Hvor stort er området som skal vaskes (etasjer, inngangsparti o.l.)?
3. Hva slags oppgaver ønsker dere at vi håndterer?

La oss fokusere på rengjøringen

Enten du er privat person eller en bedrift så gjør vi jobben for deg!

Forebygging og redusering av smitte

Etter COVID-19 har vi alle blitt mer bevisste på forebygging og redusering av smitte, både offentlig og privat. Sykdommer og bakterier sprer seg fort og det er viktig å ta hensyn til andre. Når vi utfører trappevask ønsker vi å holde ansatte, beboere og besøkende friske og raske, og vi sørger derfor for et sunt inneklima.

Fornøydhetsgaranti

Vi er opptatt av å levere høy kvalitet i vårt arbeid og tar derfor alle klager svært alvorlig. Hvis du er misfornøyd kommer vi selvfølgelig tilbake og gjør jobben på nytt uten at det koster deg en krone ekstra. Vi inkluderer fornøydhetsgaranti i alle våre oppdrag.

Helse, miljø og sikkerhet

Vi følger Helse,- Miljø- og Sikkerhetsforskriften og vi bruker kun organiske vaskemidler når vi jobber. Du kan derfor være sikker på at det ikke ligger noen skadelige kjemikalier igjen etter at vi er ferdig å vaske.